Körstämman 2023

Kickstarta hösten med en inspirerande, flerstämd folkmusikhelg i vackra Edsåsdalen. Är du med i en kör eller bara tycker om att sjunga? Välkommen!

KÖRSTÄMMAN 2023 • 22-23-24 september
Temat är folkmusik i stämmor, enkelt och kul. Alla kan vara med oavsett tidigare körvana. Körstämman startar på fredag kl 16.00 med invigning och sång och avslutas på söndag eftermiddag med en gemensam konsert. En hel helg med fullspäckat program under ledning av Kerstin Sonnbäck, Lena Rieback och Per Wiklander som håller i workshops och program. Nytt för i år är att att vi har en konsert i Undersåkers kyrka även på lördag då vi i år får uppleva succétrion Solala! 

FREDAG 22 september
Klockan 16 startar körstämman med Festlig invigning med korta framträdanden av deltagande körer. Inledande workshop med repertoargenomgång, Folkmusikkonsert och självklart KÖRALLSÅNGSFEST!

LÖRDAG 23 september
Gemensam uppsjungning, sedan workshops hela dagen. På eftermiddagen en jojk-workshop och, om man vill, After-Choir-Yoga eller Folkdans (bokas separat, länk kommer i e-post). Efter middagen åker alla deltagare buss till Undersåkers kyrka där vi får uppleva en unik konsert med Solala. Sedan fortsätter kvällen på Köja med körpub och spellista.

Konsert med Solala i Undersåkers kyrka lördag 23 september!

SÖNDAG 24 september
Gemensam uppsjungning, sedan repetition och finslipning inför avslutningskonserten. Genrep i Undersåkers kyrka tillsammans med folkmusikerna sedan avslutas helgen med konsert kl 15.00.

Kostnad för att vara med på körstämman är 795 kr. Är du medlem i Sveriges körförbund kostar det endast 695 kr. (bli medlem här: sverigeskorforbund.se). I kostnaden ingår lördagens trivsamma bussresa och konsert med Solala i Undersåkers kyrka.

Anmäl dig till körstämman här: https://www.sv.se/nordicsoundscapes

Boende och mat bokar och bekostar du själv. Boendet på Köja fjällgård är tyvärr fullbokat, för andra förmånliga boenden hör av dig till tanja.tuuliainen@sv.se. Mat bokar du direkt med Köja fjällgård: https://edsasdalen.se/om-oss/kontakta-oss/

Med reservation för ändringar. Mer info kommer.

Foto: Jörgen Vikström

Frågor om körstämman besvaras av Per Wiklander, per.wiklander@sverigeskorforbund.se