Konserter

Torsdag 21 september

Samma ull, Kalls kyrka kl 19.00

Som uppvärmning inför helgen ger en av de deltagande körerna, GE-klaven från Bollnäs en konsert i vackra Kalls kyrka. Konserten heter ”Samma ull” är en musikdramatisk berättelse av Jan Ekedahl, Eva Sjöstrand och Mats Hallberg. Fri Entré. Välkommen

Fredag 22 september

Folkmusikkonsert, Köja fjällhotell, konferensen, kl 20.00-21.30

En folk-musikalisk upplevelse med:
• Tuuliki Bartosik
• Anna Kråik och Jens Comén 
• Marit Vestrum

Svensk-estniska Tuulikki Bartosik är dragspelare, kompositör, sångare och multiinstrumentalist, med examen i klassisk musik och folkmusik från Estland, Sverige och Finland. Hennes konstnärliga arbete är äventyrligt, och hon blandar effekter, sång och musikmjukvara med sitt virtuosa spel.

Tuulikki Bartosik delar sin tid mellan Sverige och Estland och har etablerat sig som en av norra Europas mest kreativa artister och kompositörer.

Kråik och Comén. Med saxofoner, röst och loopar skapar Jens Comén ljudlandskap kring Annas Kråiks målande sydsamiska jojk.

Med djupa rötter i den nordtrøndersk folkmusiken bjuder fiolspelkvinnan Marit Vestrum på pols reinländer och halling. Denna konsert sker i samarbete med Stiftinga Hilmar Alexandersen inom projektet Samspill och med stöd av Region J/H  

Köp biljetter här: https://www.sv.se/

Tuulikki Bartosik. Foto by Ingridient

Lördag 23 september

Solala Undersåkers kyrka kl. 20.00

Med en repertoar som spänner från klassiska favoriter till moderna hitlåtar, bjuder Solala på en upplevelse som berör hjärtat och själen. Solalas förmåga att skapa en atmosfär av ren glädje och energi på scenen är imponerande. Deras harmonier är välkoordinerade och melodiska, och deras röster smälter samman på ett sätt som tar andan ur en.
Läs mer på www.solala.se

Köp biljetter här: tickster.com (OBS! Biljett ingår i anmälningsavgiften till körstämman)


Folkmusikkväll Köjagården kl 21.00

Kom och lyssna på livemusik och dansa på vår folkmusikkväll på Köjagården! Folkmusiker och körsångare från hela landet har öppen scen och kommer spela musik som bjuder upp till dans och god stämning under kvällen! Musiken drar igång kl 21:00 och puben har öppet till kl 01, Fri entré! 

Vi är glada över vår nya samarbetspartner Mattmarbua som hjälper oss med ljudteknik på Köja

Söndag 24 september

Avslutningskonsert Undersåkers kyrka kl 15.00

Vi avslutar hela helgen med en hejdundrande gemensam konsert, körsångare, spelmän och workshopledare. Fri entré.

Foto: Jörgen Vikström