Program för körstämman 2022

Det som står i de gula rutorna är valbara övriga kurser och konserter så du kan anpassa ditt eget kvällsprogram under helgen.

FREDAG 23 SEPTEMBER

Ankomst och incheckning
18:00-21:00 Restaurangen serverar middag
19.30 Puben är öppen
22.00 Öppen scen i puben. Spellista = Anmäl dig på en lista om du vill medverka.

Övriga kurser och konserter fredag
OBS Alla övriga kurser och konserter förutom Nordcirkus bokas och betalas via sv.se/nordicsoundscapes. Länkar för anmälan finns efter varje event. Deltagare på körstämman har 50% rabatt.

Kväll: Enskilda sånglektioner med Marie-Louise Nilsson 30 min.
Länk ->

16.00 Kauk-kurs med Kerstin Sonnbäck ca 1,5 timme.
Länk ->

16.00 Prova-på Jojk med Anna Kråik
Länk ->

18.00 Dansa polska med Beret Bertilsdotter
Länk ->

20.30 Eldshowen HHRIFNINGU med Nordcirkus och Dansföreställning med Madcrew på Roosengård. (OBS Betalas via Swish på plats)
Länk ->

21.30 Konsert med Jens Comén och Kjell-Erik Eriksson. Gästartist Anna Kråik.
Länk ->

LÖRDAG 24 SEPTEMBER

  • Ankomst och incheckning
  • Från 08.30 Registrering (Kansliet i lobbyn)
  • 09.30 Workshop x3 80 min
    • Grupp 1: Hälsingerummet
    • Grupp 2: Dalarummet
    • Grupp 3: Jämtlandsrummet
  • 10.50 Bensträckare med frukt
  • 11.10 Workshop x3 80 min
    • Grupp 1: Dalarummet
    • Grupp 2: Jämtlandsrummet
    • Grupp 3: Hälsingerummet
  • 12.30 Lunch
  • 13.40 Workshop x3 80 min
    • Grupp 1: Jämtlandsrummet
    • Grupp 2: Hälsingerummet
    • Grupp 3: Dalarummet
  • 15.00 Fika
  • 15.30-16:30 Möjlighet till extra Workshop x3 60 min eller fri tid
    • Känner du att det är några av låtarna du vill öva lite extra på så väljer du själv vilket landskapsrum du vill gå till. Annars finns möjlighet till egen tid och njuta av fjälluften och stillheten.
  • 17:30- 19:30 Middag
  • 19:30 Puben är öppen
  • 21:00-21:45 Körallsångsfest i restaurangen med Per Wiklander och Undersåkerskören. Allsång i stämmor! Var med och sjung av hjärtats fröjd i denna körallsångsfest i matsalen. Vi lär ut enkla och roliga flerstämmiga sånger som alla i publiken kan vara med på. Glatt, festligt och härligt!

Övriga kurser och konserter lördag
OBS Alla övriga kurser och konserter bokas och betalas via sv.se/nordicsoundscapes. Länkar för anmälan finns efter varje event. Deltagare på körstämman har 50% rabatt.

Hela dagen: Enskilda sånglektioner med Marie-Louise Nilsson 30 min. OBS för sånglektioner kan man behöva gå i från en workshop.
Länk ->

17.00 Frigörande Yoga med Fia Aunsmo
Länk ->

20.00 Konsert med 2019 års grammisvinnare Lena Jonssons Trio
Länk ->

SÖNDAG 25 SEPTEMBER

  • Innan kl 9.00 Utcheckning
  • 9:00 Uppsjungning och valfri workshop x3 50 min
    • Snabb genomgång av sångerna. Välj det landskapsrum du behöver öva lite extra i.
  • 9.50 Rotera
  • 10.00 Valfri workshop x3 30 min
    • Snabb genomgång av sångerna. Välj det landskapsrum du behöver öva lite extra i.
  • 10:30 Fika
  • 11.00 Repetition med alla körsångare och musiker i puben
    • Repetition av de gemensamma sångerna
  • 11:45 Lunch och transport till Undersåkers kyrka
  • 13.15 Genrep kyrkan
  • 14.30 Insläpp
  • 15.00 Avslutningskonsert i Undersåkers kyrka med körstämman, spelstämman och Lena Jonssons Trio. Fri entré. Klar ca 16.00.