Ensemblekurs med Fria Folktrion

Ladda ner inbjudan ->

Få en flygande start på hösten 2017

När fjället är som vackrast träffas vi i Edsåsdalen för tre dagar med ensemblespel, konserter, jam, dans mm. Kursen riktar sig främst till er som studerar/har studerat på musiklinje på folkhögskola. Fokus är på ensemblespel, i storband och mindre grupper.

Vi startar på torsdag eftermiddag. Hejdundrande avslutning sker på Åre torg i samband med Åre höstmarknad, söndag kl 14-15. Kursen håller till på Renfjällsgårdens vandrarhem där vi oxå bor och har möjlighet att laga egen mat eller köpa till ett reducerat pris. Konserter, dans, körstämma, klackarna i taket mm. på närliggande Köjagårdens fjällhotell.

Nordic soundscapes är en folkmusik och körstämma. Vi vill skapa en plats för musikaliska möten, nya spelkompisar, ny musik!

Under folkmusikkvällarna uppträder bla. Triakel , Fria FolkTrion, Heléne Olofsson, körer, Kjell-Erik och Jens-Tomas, Adrian Jones. Dans och jam!

Tidigare deltagare från Framnäs, Birka och Malungs folkhögskolor säger bla. ”Första året var superbra och mysigt, fast vi frös och bodde i leriga tält..” – i år är vi dessutom inomhus och sover i mjuka sängar!

Kostnad: Folkhögskolestuderande – kurs och boende 100 kr. Före detta folkhögskolestuderande – kurs 100 kr och boende till reducerat pris.

Anmälan till Birka Folkhögskola: birka.fhsk.se

Frågor? Jens.comen@regionjh.se. Välkomna!